УКРСПЕЦЕКСПОРТ ПІДПИСАВ НОВИЙ КОНТРАКТ ІЗ ПАКИСТАНОМ

Державна компанія “Укрспецекспорт”, що входить до складу Укроборонпрому, підписала в межах роботи XVII Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та безпека – 2021» новий контракт на модернізацію та ремонт літака Військово-повітряних сил Пакистану.

Про це Укрінформу повідомила пресслужба Укрспецексперту.

Зокрема, укладено контракт з пакистанськими партнерами на ремонт літака-заправника Іл-78, що може використовуватись як військово-транспортний літак та призначений для дозаправки у повітрі військових повітряних суден.

“За останній рік це вже другий укладений контракт на ремонт Іл-78 для ВПС Пакистану. У червні 2020 року Укрспецекспорт переміг у тамтешньому багатомільйонному тендері на ремонт літака-заправника. За його результатами ДК “Укрспецекспорт” уклала з Управлінням закупівель Військово-повітряних сил Пакистану контракт на ремонт військових літаків. Контракт успішно виконав Миколаївський авіаремонтний завод, що входить до складу концерну», – зазначив генеральний директор ДК «Укрспецекспорт» Вадим Ноздря.

ХVII Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека – 2021» / Фото: Павло Багмут. Укрінформ

Читайте також: На виставці зброї у Києві презентують новий український безпілотник

Крім того, протягом другого дня роботи виставки «Зброя та безпека – 2021» керівники Укрспецекспорту провели низку переговорів з іноземними делегаціями високого рівня, зокрема Польщі, Литви, Словаччини, Єгипту, Нігерії, В’єтнаму, ОАЕ.

Як повідомляв Укрінформ, виставка «Зброя та безпека – 2021» проходить 15-18 червня у Міжнародному виставковому центрі Києва.

Поделиться публикацией