УКРОБОРОНПРОМ ПІДПИСАВ МЕМОРАНДУМ З PROZORRRO.ПРОДАЖІ ЩОДО ОРЕНДИ НЕРУХОМОСТІ ОБОРОННИХ ПІДПРИЄМСТВ

ДК «Укроборонпром» оголосив про відкриття Реєстру доступного для оренди нерухомого майна, яке належить підприємствам концерну, та підписав меморандум з ДП «Прозорро.Продажі» щодо прозорої оренди майна державних оборонних підприємств.

 

Про це 11 січня ц.р. повідомив Укрінформ. Відомо, що документ підписали генеральний директор ДК «Укроборонпром» Юрій Гусєв та директор ДП «Прозорро.Продажі» Олексій Соболєв.

 

На підписанні були присутні директор з питань активів, корпоративних прав та ДОЗ ДК «Укроборонпром» Мустафа Найєм і заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України, представник держави в наглядовій раді ДП «Прозорро.Продажі» Світлана Панаіотіді.

 

На оренду через ProZorrro.Продажі виставлятиметься надлишкове майно підприємств концерну, якщо воно не задіяне у виробничих процесах Укроборонпрому. Рішення про передачу майна в оренду погоджуватиме комісія концерну у складі представників управління з питань активів, служби безпеки, юридичного та фінансового департаментів, виробничого відділу. Комісія керуватиметься відомостями з електронного паспорту безпеки підприємств.

 

В умовах всіх конкурсів продажу оренди буде прописано, що майно не може бути надано в суборенду і до участі в конкурсі не будуть допускатися юридичні або фізичні особи, які мають відношення або афілійовані з країною агресором — Російською Федерацією, є бенефіціарами таких підприємств, керівниками або власниками.

 

Поделиться публикацией