СПЕЦТЕХНОЕКСПОРТ УКЛАВ З КРАЇНОЮ АЗІЇ КОНТРАКТ НА 40 МЛН

Державна оборонна компанія «Спецтехноекспорт» уклала контракт на суму понад 40 млн доларів під час виставки у Єгипті.

 

Про це 9 грудня повідомив Мілітарний з посиланням на ДГЗП «Спецтехноекспорт».

 

Контракт було укладено в оборонній сфері після проведення переговорів під час виставки «Egypt Defense Expo» («EDEX 2021»).

 

Підписаний контракт передбачає реалізацію спільних проєктів щодо постачання продукції та послуг українського оборонно-промислового комплексу в одну з країн Азії.

 

Також ДП «ДержККБ «Луч» успішно представив власну продукцію на міжнародній оборонній виставці «EDEX 2021» у місті Каїр, Арабська Республіка Єгипет.

 

Цього року продукція українського підприємства була презентована як на власному стенді, так і на стенді локальних партнерів.

 

Було презентовано натурні зразки протитанкових ракетних комплексів «Скіф» та «Корсар», макети ракетних комплексів «Вільха» та «Нептун», БПЛА «Сокіл-300», макети протитанкових ракетних комплексів «Бар’єр-ВК», «Бар’єр-В», «Бар’єр-С».

 

Державна компанія «Спецтехноекспорт» – українська державна компанія, основним видом діяльності якої є експортно-імпортні відносини на світовому ринку озброєнь.

 

Нагадаємо, у листопаді 2021 року Держпідприємство «Спецтехноекспорт» провело у Перу динамічну демонстрацію української бронетехніки.

Поделиться публикацией