СБУ ПОВІДОМИЛА ПРО ПІДОЗРУ ЕКС-ЗАСТУПНИКУ КЕРІВНИКА ГУР МОУ

Слідчі Служби безпеки повідомили про підозру колишньому заступнику керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони.

Про це 5 серня ц.р. повідомив Укрінформ, посилаючись на СБУ.

За інформацією спецслужби, генерал-майор підозрюється у державній зраді, а також у посяганні на життя працівника правоохоронного органу та незаконному зберіганні зброї.

За даними слідства, колишній посадовець передавав російським спецслужбам таємну і цілком таємну інформацію щодо актуальної військово-політичної ситуації в державі.

Крім того, він переправляв загарбникам закриті дані про заходи, які проводять підрозділи Сил оборони для відсічі збройній агресії.

Співробітники СБУ затримали підозрюваного на початку повномасштабного вторгнення рф. Під час обшуку за місцем роботи він намагався застрелити представників слідчо-оперативної групи Служби безпеки, застосувавши проти правоохоронців бойовий пістолет Макарова.

Повідомляється, що затриманий обіймав посаду заступника голови ГУР МОУ з 2008 до 2010 років, потім працював на різних посадах державної служби цього відомства, а також у лавах керівного складу Державного космічного агентства.

Поделиться публикацией