РОСІЯ ТА ІНДІЯ УКЛАЛИ НИЗКУ КОНТРАКТІВ

«Я радий, що було підписано низку угод, контрактів, протоколів щодо стрілецької зброї та військової співпраці», — так міністр оборони Індії Раджнатх Сінгх прокоментував у твіттері підсумки зустрічі з головою оборонного відомства Росії Сергієм Шойгу, яка відбулася в понеділок у Нью-Делі.

Проце 7 грудня ц.р. повідомив портал «Новости ВПК».

Міністр назвав переговори з колегою з РФ продуктивними, плідними та змістовними. «Індія цінує своє спеціальне та привілейоване стратегічне партнерство з Росією», — зазначив Сінгх. Він висловив сподівання, що співпраця Індії та Росії принесе мир та стабільність усьому регіону.

Розмова про взаємодію Москви та Нью-Делі продовжилася на 20-му засіданні російсько-індійської міжурядової комісії з військово-технічного співробітництва. «Індія є одним із ключових партнерів Росії в оборонній сфері, а двосторонні відносини мають особливо привілейований стратегічний характер, — заявив там Сергій Шойгу. — Про безпрецедентний рівень довіри між нашими країнами говорять інтенсивність і глибина військово-технічного співробітництва, яке з кожним роком виходить на новий якісний рівень.

Його індійський колега, у свою чергу, також наголосив на глибині партнерства двох країн.

Поделиться публикацией