ДО ЗСУ ПЕРЕДАНО ТРИ ВІДРЕМОНТОВАНИХ ЛІТАКИ ТА ВЕРТОЛІТ

На військовому летовищі в Озерному Збройним Силам України було передано три відремонтованих літаки та вертоліт.

Про це 7 грудня ц.р. повідомлив портал Мілітарний, посилаючись на інформаційне агентство Міністерства оборони України АрміяInform.

Серед них − літак Ан-26, який було відремонтовано на заводі цивільної авіації у Києві.

Було передано винищувач Су-27, відремонтований і модернізований по першому варіанту на Запорізькому авіаремонтному заводі.

Збройні сили отримали й L-39, відремонтований на авіаремонтному заводі у Чугуєві та вертоліт Ми-8МТ, який відремонтовано на Конотопському авіаремонтному заводі.

Також в Озерному відбулося нагородження особового складу Повітряних Сил ЗСУ з нагоди 30-річчя Збройних Сил України.

«Звичайно, всіх турбують новини, що ширяться світом про загрози, з якими може стикнутися Україна. Але наші військові захищатимуть нас, і ми, як влада, робитимемо все для того, щоб у них для цього були всі можливості», − підкреслив голова комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич.

За його словами, анонсоване отримання бригадами ЗСУ нової техніки − це реальні справи, які влада має робити щодня.

«Цього року на фінансування ЗСУ виділені рекордні 320 мільярдів гривень. І це не завершення бюджетного процесу. Протягом наступного року ми будемо збільшувати фінансування і вирішувати наболілі питання, що турбують усіх військовослужбовців», − додав перший заступник Голови парламенту.

Найкращим військовослужбовцям нагороди та цінні подарунки вручили заступник Міністра оборони України, тимчасовий виконувач обов’язків командувача Повітряного командування «Центр» Повітряних Сил ЗСУ генерал-майор Юрій Ставський та керівники Житомирщини.

 

Поделиться публикацией