РОСІЯ ЗБІЛЬШИЛА ВИРОБНИЦТВО НОВИХ ОЗБРОЄНЬ У 2023 РОЦІ

АТ «Концерн «Калашников» виконало зобов’язання 2023 року на постачання керованих артилерійських снарядів «Краснополь-М2» на адресу МО РФ. Таку інформацію розповсюджує російський пропагандистський ТГ-канал «Военный осведомитель».

Вироби начебто відвантажені у повному обсязі. До передачі замовнику боєприпаси пройшли випробування, під час яких підтвердили повну відповідність вимогам контракту. Керований артилерійський снаряд «Краснополь-М2» призначений для ураження нерухомих та рухомих цілей, а також інженерних споруд.

Між іншим, українськими аналітичними структурами у 2023 році було зафіксовано, що РФ демонструє більшу ступень мобілізації економіки, налагодження виробництв нових озброєнь, таких як БАК-камікадзе «Ланцет», «Куб-БЛА», «Шахед» та «Герань», розвідувальні БАК «Елерон Т7» та «Орлан-ЗО», ЕРУ-БПЛА-400Т, САУ «Коалиция-СВ» та боєприпаси «Краснополь — М2», керовані плануючі бомби УПАБ-1500Б-Е, ракети «повітря-повітря» Р-37М, ракетні комплекси «Калибр-М» та «Искандер-М» та інші, а також шляхів обходження санкцій.

Поделиться публикацией