ПІДПРИЄМСТВА ОПК УКРАЇНИ БРОНЮВАТИМУТЬ ПЕРСОНАЛ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Під час свого засідання Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови №76 від 27 січня 2023 року, яка регулює питання бронювання військовозобов’язаних під час дії воєнного стану, зокрема щодо бронювання працівників підприємств оборонно-промислового комплексу. Внесені зміни передбачають, що військовозобов’язані працівники підприємств, установ та організацій, які Мінстратегпром визначив як критично важливими в сфері оборонно-промислового комплексу, можуть бронюватись без обмежень по кількості осіб, які можуть бронюватись. І також – незалежно від військово-облікової спеціальності, звання та віку. Про це повідомив «Урядовий портал».

“Відтепер підприємства оборонно-промислового комплексу зможуть бронювати своїх військовозобов’язаних працівників без обмежень по кількості та без врахування рівня дефіцитності їх військової спеціальності.

Це дозволить посилити потенціал оборонно-промислового комплексу та забезпечити оборонним підприємствам можливість стабільно працювати і нарощувати обсяги виробництва. Це рішення – спільна позиція Міноборони, Мінстратегпрому та Мінекономіки», — наводить «Урядовий портал» коментар заступника міністра економіки України Ігоря Фоменко.

Поделиться публикацией