ПРИВАТНІ ФІРМИ ЗАБОРГУВАЛИ ДП «МИКОЛАЇВСЬКИЙ СУДНОБУДІВНИЙ ЗАВОД» 800 ТИСЯЧ — ВІЙСЬКОВА ПРОКУРАТУРА

Військова прокуратура Південного регіону України, опрацювавши інформаційне звернення від ДК «Укроборонпром», захистила інтереси ДП «Миколаївський суднобудівний завод» у справі заборгованості з боку приватних фірм у обсязі 800 тисяч гривень. Про це повідомляє офіційний сайт державного концерну.

«У відповідності до рішення господарського суду м. Києва та господарського суду Запорізької області задоволено позови щодо повернення коштів на підприємство», — ідеться у повідомленні.

Зазначається, що порушення з боку підприємців, які співпрацювали з ДП «Миколаївський суднобудівний завод» (колишній ДП «Суднобудівний завод ім. 61 комунара»), було виявлено комісією ДК «Укроборонпром» в лютому 2017 року, а інформація про це була передана у прокуратуру.

«З’ясовано, що вказана заборгованість виникла у зв’язку з несвоєчасною оплатою послуг, наданих за договорами комерційним структурам. У той час, коли перед працівниками державного підприємства «Миколаївський суднобудівний завод», що має стратегічне значення для економіки і безпеки держави існує значна заборгованість із виплати заробітної плати, підприємці «забули» розрахуватися за отримані послуги. Наразі військовою прокуратурою вживаються вичерпні заходи задля реального виконання рішень судів», – проінформувала військова прокуратура Південного регіону України.

ІА «ОПК»

 

Поделиться публикацией
-->