МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ ПЛАНУЄ ПОДАТИ В РАДУ ЗАКОНОПРОЕКТ ПРО ВІЙСЬКОВУ ПОЛІЦІЮ

Міністерство оборони України планує подати в Раду законопроект про військову поліцію в рамках нової антикорупційної політики Міноборони.

Про це  26 вересня ц.р. заявив глава відомства Андрій Загороднюк в інтерв’ю Цензор.НЕТ.

«Корупція всіх вже дістала. Час вирішувати це питання. Є всі органи, які необхідні для закриття питання. Ми подаємо закон про військовоу поліцію, сподіваємось, він пройде. Потрібна нова антикорупційна програма — її треба переписувати», — зазначив Загороднюк.

Він також поділився планами про те, що в Міноборони планують розвивати незалежний аудиторський комітет у складі спеціальних радників і фахівців, який буде періодично робити звіти про свою діяльність перед журналістами і громадськістю.

Раніше Загороднюк повідомив про те, що не планує скорочувати чисельність армії. Як пише у своєму матеріалі для DT.UA Юрій Бутусов, в Україні зріс ряд професійних воєначальників, які стали золотим фондом нації і держави, є військові частини, з яких не біжать, а, навпаки, постійно приходять на контракт, і саме такі лідери повинні стати основою реформи ЗСУ. Детальніше читайте у статті «Армія-2019: 5 життєво важливих змін» у тижневику «Дзеркало тижня. Україна».

Поделиться публикацией