МИ ЗАВЖДИ МОЖЕМО РОЗРАХОВУВАТИ ЛИШЕ НА ВЛАСНІ СИЛИ – В. БАДРАК

Ми завжди можемо розраховувати лише на власні сили. Хоча сьогодні є певна відмінність. Вперше за всю історію цієї війни іноземна країна, а саме Великобританія, наприкінці минулого тижня заявила про готовність направити 600 спецназівців до України. Це дуже важливий психологічний елемент, який може призвести до антипутінської коаліції в майбутньому і фактично розпочати спільні дії з такими країнами, які будуть готові це робити, тому що, на жаль, Путіну вдалося зробити дуже багато розбрату в НАТО.

Про це в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV заявив директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак.

«Ми знаємо, що при Трампі Вашингтон з Анкарою фактично посварилися, а зараз Північний потік-2 розвів Німеччину та Сполучені Штати у цій ситуації. Тому фактично потрібні нові зусилля для того, щоби готуватися», — додав експерт.

Підсумовуючи В. Бадрак наголосив, що Україна, яка є форпостом західного світу, має вимагати більшої уваги, більшої допомоги та нещадно критикувати ті речі, які звучали з Німеччини про те, що «неприпустимо використовувати Байратари» або про те, що «Німеччина не хоче нам постачати летальну зброю» — тому що вона продавалася фактично за бізнес із Росією. У цій ситуації Німеччина є вже не українським партнером, а спостерігачем цієї ситуації.

 

.

Поделиться публикацией