ДК «УКРОБОРОПРОМ» МОЖЕ ОТРИМАТИ 25% АКЦІЙ ЗАВОДУ МОТОР СІЧ

Держконцерн Укроборонпром може отримати 25% акцій запорізького заводу Мотор Січ. Про це йдеться в матеріалі LIGA.net 14 серпня ц.р.

Китай готується завершити поглинання запорізького заводу Мотор Січ. Цю угоду два роки тому заблокувала Служба безпеки України.

Щоб отримати дозвіл на покупку, корпорація Beijing Skyrizon Aviation Industry може поступитися держконцерну Укроборонпром 25% акцій запорізького гіганта. Цю інформацію LIGA.net підтвердили в прес-службі держконцерну.

«На реалізацію плану організації виконання рішень РНБО і уряду, між державою Україна в особі ДК Укроборонпром, компанією Скайрайзон Ейркрафт Холдінгс Лімітед і компанією Бейджинг Сіньвей Телеком Технолоджі Груп Ко., Лтд укладено договір про співпрацю, який передбачав безоплатну передачу у власність держави Україна 25, 00002% акцій ПАТ Мотор Січ «, — зазначається у відповіді на запит редакції.

Крім того, сторони підписали договір між акціонерами щодо бізнесу ПАТ Мотор Січ, що передбачає порядок спільного управління суспільством акціонерами.

«Реалізація умов укладених договорів можлива тільки після отримання від Антимонопольного Комітету України дозволу на концентрацію. Спільна заява в даний час розглядається», — сказано в повідомленні.

Поделиться публикацией