АУДИТ ДК «УКРОБОРОНПРОМ» МОЖЕ ЗІТКНУТИСЯ С ПРОБЛЕМОЮ ВІДСУТНОСТІ НИЗКИ ДОКУМЕНТІВ

Запланований аудит державного концерну «Укроборонпром» може зіткнутися із проблемою відсутності низки документів, які потрібні для здійснення повноцінного аудиту.

Про це в інтерв’ю  інформаційному агентству «Оборонно-промисловий кур’єр» повідомив представник Офісу Президента України дотичний до підготовки ДК «Укроборонпром» до реформування.

Зокрема, за його словами на сьогоднішній день відкрито близько 750 карних справ, а під час відповідних обшуків було вилучено низку документів. Отже, це може становити певні проблеми для якісного проведення аудиту. Також співбесідник агентства поінформував, що заплановано у вересні поточного року збільшити Наглядову раду держконцерну до 7 осіб.

Фахівець також поінформував, що нині відбувається певна дискусія щодо можливості винесення та концентрації за профілем певних виробництв підприємств, які належать до ДК «Укроборонпром». На думку фахівця, це могло б звільнити певні ділянки, які знаходяться в центральних частинах міста Києва та інших великих міст країни.

Поделиться публикацией