В МІНОБОРОНИ ПРИЗНАЧЕНО ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЗА ВИРОБНИЦТВО БОЄПРИПАСІВ

Головне управління з організації виробництва боєприпасів та будівництва споруд спеціального призначення разом з Командуванням логістики Збройних Сил України будуть відповідальними за організацію створення виробничих потужностей складання та ремонту боєприпасів на арсеналах (базах, складах).

Про це зазначається у наказі № 177 від 27 травня, який Міноборони оприлюднило 12 червня 2020 року, повідомив портал Ukrainian Military Pages.

Цей наказ було видано у рамках виконання Державної цільової програми створення та освоєння виробництва боєприпасів та продуктів спеціальної хімії. Програма була продовжена президентом у лютому 2020 року до 2024 року.

У наказі також зазначено, що 482-й конструкторсько-технологічний центр Командування логістики Збройних Сил України стане головною організацією з технічного супроводження складання та ремонту боєприпасів.

Потребу Збройних Сил у боєприпасах, а також пропозиції щодо бюджетного фінансування та пріоритети в ДОЗ буде визначати Головне управління логістики Генштабу; формувати технічні завдання та здійснювати науково-технічне супроводження буде ЦНДІ ОВТ; контроль якості продукції буде організовувати Управління військових представництв.

Поделиться публикацией