«ВІЙСЬКТОРГСЕРВІС» ПОСТАЧАТИМЕ ПРОДУКТИ НА МИКОЛАЇВЩИНУ ТА ХЕРСОНЩИНУ

Концерн «Військторгсервіс» Міністерства оборони України постачатиме продукти харчування до військових частин Збройних Сил України Миколаївської та Херсонської областей.

Про це 25 березня ц.р. повідомив Український мілітарний портал, посилаючись на сюжет Телерадіостудії МОУ “Бриз”.

Відповідний тендер було виграно концерном у лютому, окрім того одна з частин зараз виконує службово-бойові завдання у складі Операції Об’єднаних Сил.

Концерн «Військторгсервіс» вперше отримав харчові підряди Міноборони. Раніше він та його філії отримували підряди Міноборони лише щодо одягу, прання та лазень.Комплект продуктів коштує 67,20 грн., що на 26% дешевше за торішні ціни для армії від ТОВ «Військсервіс-Волонтер» і ТОВ «Преміум Фінанс Груп» у 84,42-85,08 грн.

Концерн зобов’язаний своєчасно доставити обрані командирами продукти, а готуватимуть їжу кухарі вже на місці. Буде проведено підготовку особового складу тилу, навчання з приготування смачних та корисних страв.

Новий розширений каталог продуктів включає в себе більше 400 найменувань та дозволяє, не збільшуючи суттєво розміру коштів у розрахунку на одну людину, значно збільшити кількісне розмаїття страв.

Раніше за такою системою харчувалася лише третина військовослужбовців, тепер будуть задіяні всі військові частини.

В грудні шостий апеляційний адміністративний суд скасував ухвалу Окружного адмінсуду Києва, розблокувавши перехід частин Збройних Сил України на нову систему харчування, тим самим підтвердивши, що це одна з ключових реформ війська, яка повністю відповідає стандартам армій провідних країн світу.

Концерн «Військторгсервіс» створений Міністерством оборони України у 2005 році з метою забезпечення потреб Міністерства оборони та Збройних Сил України послугами харчування, торговельно-побутового, туристичного, санаторно-лікувального обслуговування, а також забезпечення збереження, ефективного використання та відтворення фондів державних підприємств, які надають послуги Збройним Силам України.

 

 

 

Поделиться публикацией