«НЕ БАЧУ ЖОДНИХ ПІДСТАВ ДЛЯ ДИСКРИМІНАЦІЇ КОМПАНІЙ ПРИВАТНОГО СЕКТОРУ ОПК» — ГОЛОВА ПРОФІЛЬНОГО ПАРЛАМЕНТСЬКОГО КОМІТЕТУ ГАЛАСЮК

Оборонна діяльність має бути повністю у державній монополії. При цьому жодних підстав для дискримінації компаній приватного сектору ОПК немає. Таку думку в інтерв’ю інформагентству «Оборонно-промисловий кур’єр» висловив голова Комітету ВР України з питань промислової діяльності та підприємництва Віктор Галасюк.

Як зазначив парламентар, там де  йдеться про складне високотехнологічне виробництво, політика держави повинна спрямовуватися одночасно на задоволення потреб національної безпеки і оборони, на розвиток  промисловості виробничого потенціалу, на сприяння розвитку науки,  інновацій. «В цьому плані приватні компанії не повинні  дискримінуватися. Навпаки, держава має їх підтримувати. Вони часто завдяки своїй гнучкості та ефективного менеджменту здатні запропонувати державі значно більш вигідні економічні  умови, ніж казенні підприємства», — зазначив співрозмовник ИА «ОПК».

ИА «ОПК»

Поделиться публикацией
-->