НА «ЛЬВІВСЬКОМУ БРОНЕТАНКОВОМУ ЗАВОДІ» ПРИЗНАЧЕНО НОВОГО ДИРЕКТОРА

Директором ДП «Львівський бронетанковий завод» призначено Віктора Андрощука. Відповідний наказ підписав Генеральний директор ДК «Укроборонпром» Павло Букін. Таку інформацію повідомили на офіційному сайті держконцерну 17 вересня ц.р.

 

Новопризначеному керівнику, який приступив до обов’язків 17 вересня, поставлено завдання збільшити виробничі потужності підприємства, освоїти ремонт і модернізацію нових зразків бронетехніки, підвищити зарплати працівникам заводу. Серед визначених пріоритетів – своєчасне та якісне виконання Державного оборонного замовлення.

Віктор Андрощук працює на «Львівському бронетанковому заводі» із 2001 року: пройшов шлях від головного механіка до головного інженера та виконуючого обов’язки директора. У минулому – кадровий військовий, танкіст.

 

Нагадаємо, що попереднього директора ДП «Львівський бронетанковий завод» Романа Тимківа звільнено з посади 28 серпня 2018 року.

Ним, під час керівництва підприємством, були допущені неефективні рішення, які призвели до несвоєчасного ремонту військової техніки. У зв‘язку з цим, завод, згідно з рішенням суду, зобов’язаний сплатити штрафи на користь замовника. Влітку 2017 року Тимків на підставі ухвали слідчого судді був відсторонений від виконання обов’язків директора «Львівського бронетанкового заводу».

 

Поделиться публикацией