У 2021 р. СТВОРЯТЬ ПЕРШИЙ З ЧОТИРЬОХ ЛОГІСТИЧНИХ ЦЕНТРІВ ЗСУ

У 2021 році, в рамках реформування Збройних Сил України, у Старокостянтинові створять перший логістичний центр ЗСУ. Загалом таких центрів буде чотири.

Про це повідомив головнокомандувач ЗС України генерал-полковник Руслан Хомчак під час зустрічі з представниками ЗМІ, передав 25 листопада ukrmilitary.com.

“Ми скорочуємо багато тилових посад і збільшуємо кількість бойових посад. Також вивільняємо території, об’єкти, які можна продати чи обміняти на житло для військовослужбовців. Наразі також збільшується оперативність забезпечення майном військових частин

Нагадаємо, раніше також повідомлялось, що планується розгорнути чотири бригади логістики оперативних командувань, до складу мали увійти існуючі автомобільні батальйони, батальйони матеріального забезпечення та ремонтні частини оперативних командувань, які будуть спроможні розгорнути мобільні елементи у польових умовах в районах, наближених до військ та забезпечити своєчасне підвезення матеріальних засобів, ремонт озброєння та техніки.

Вже цього року оголосили плани зосередити авіацію Повітряних Сил на 5-6 авіабазах і одним з пілотних проєктів, має стати аеродром «Старокостянтинів».

Поделиться публикацией