УЧАСТЬ ДП “АНТОНОВ” У МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ AFED-2018

В рамках церемонії відкриття виставки AFED-2018 відбулася зустріч представників ДП «Антонов» та компанії TAQNIA Aeronautics з офіційною делегацією силових та державних установ Королівства Саудівської Аравії (КСА). Про це повідомив «Національний промисловий портал», з посиланням на прес-слубжу підприємства.

Також в рамках візиту до Саудівської Аравії Президент ДП «Антонов» Олександр Кривоконь та директор з транспортних літаків (Transport Aircraft Director) компанії TAQNIA Aeronautics Company генерал Мохаммед Аяш відвідали навчальний центр BAE System Saudi Development & Training. Вони ознайомилися з можливостями цієї компанії, її досвідом та методиками навчання.

Під час візиту відбулися перемовини з виконавчим директором  стосовно розвитку взаємовигідного співробітництва, зокрема, щодо можливої співпраці в організації навчання фахівців КСА в Україні в рамках реалізації стратегічного партнерства KACST, TAQNIA Aeronautics Company і ДП «Антонов» за проектами Ан-132 та інших літаків «Антонов».
BAE System Saudi Development & Training з 1994 року працює в сфері підготовки фахівців різних кваліфікацій, в тому числі в авіаційній сфері. Рівень навчання спеціалістів відповідає вимогам EASA та FAA.

Поделиться публикацией