УПАВ ВЕРТОЛІТ ЗСУ

29 травня, о 23:27 під час учбово-тренувального польоту біля села Сестрятин Радивилівського району Рівненської області втратили зв’язок з вертольотом Мі-8. Таку інформацію 30 травня ц.р. повідомив Військовий навігатор України.

“У результаті авіаційної катастрофи за попередньою інформацією загинули чотири члена екіпажу разом з командиром 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ Збройних сил України (м. Броди Львівської області). На місці катастрофи працюють рятувальні служби та правоохоронні органи, також для з’ясування обставин на місце події виїхала комісія від Міністерства оборони, Генерального штабу та Командування Сухопутних військ ЗС України, проводяться слідчо-оперативні дії”, — передає прес-служба Сухопутних військ ЗСУ.

Причини авіаційної катастрофи з’ясовуються.

“Детальніша інформація буде надана після з’ясування обставин події”, — додали у прес-центрі.

Єдине, що відомо, що Мі-8 виконував навчально-тренувальний політ. Він вилетів з військової частини у Бродах (Львівська область). Зв’язок з пілотом зник раптово, майже опівночі й вже невдовзі стало відомо, що гелікоптер розбився на Рівненщині та спалахнув.

За попередньою інформацією, загинули усі четверо членів екіпажу. Серед них командир 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України Ігор Мазепа.

Перелік імен загиблих військових на своїй сторінці у Facebook опублікував народний депутат Михайло Бондар.

“Список тих, що були на борту на час аварії: Ігор Мазепа 1979 р.н. – командир бригади; Дацюк Павло 1994 р.н житель с.Гаї Бродівського району – ст. лейтенант , борттехнік;Попенко Володимир 1994 р.н. уродженець м.Вінниця- пілот; Романюк Василь 1991 р.н. житель м.Броди – борттехнік”, – йдеться у повідомленні.

Поделиться публикацией