«УКРСПЕЦЕКСПОРТУ» ВДАЛОСЯ ЗБІЛЬШИТИ ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ НА РЕМОНТ ДРУГОГО ПАКИСТАНСЬКОГО ІЛ-78

Державній компанії «Укрспецекспорт», при укладанні угоди на ремонт другого літака Іл-78 ВПС Пакистану вдалося дещо підняти ціну на означенні послуги.

Про це в інтерв’ю ІА «ОПК» повідомив генеральний директор ДК «Укрспецекспорт» Вадим Ноздря.

За його словами, у жовтні «Миколаївський авіаремонтний завод «НАРП», який працює з «Укрспецекспортом» завершить ремонт першого літака Іл-78 ВПС Пакистану. Всього «Укрспецекспорт» розраховує відремонтувати 4 літака Іл-78 в інтересах ВПС Пакистану.

Як повідомляв ОПК раніше, наразі укладено контракт на ремонт літаків-заправників Іл-78. Всього їх чотири повітряні машини, і ми фактично вже приступили до виконання цього контракту Співвиконавцем у цьому проєкті виступає Миколаївське авіаремонтне підприємство.

Як зазначав В. Ноздря в 2020 році, «ми були вимушені звузити наші прибутки, для нас головним було політичне питання – вибороти контракт та також завантажити роботою завод «Укроборонпрому». Ми добре там попрацювали, зокрема і у площині своєчасного отримання важливої інформації. Завдяки цьому ми прийняли непросте, але гнучке рішення – знизити вартість робіт на 4% від суми, яку пропонували конкуренти.  Але виконання такого контракту відкриває нові можливості на майбутнє.  Якщо чесно, ніхто не очікував нашої перемоги. Загалом же, на мій погляд, це непоганий приклад роботи, коли ми на традиційних ринках відкриваємо нові види продукції чи послуг».

Поделиться публикацией