УКРАЇНСЬКІ КОМПАНІЇ МОЖУТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ТЕНДЕРІ НА БУДІВНИЦТВО КОРВЕТІВ ДЛЯ ВМС БРАЗИЛІЇ

 

Українські оборонні та суднобудівельні підприємства зацікавлені у тендері на будівництво корвету типу Tamandare для військово-морських сил Бразілії, проведення якого очікується  на початку 2018 року. Про це повідомляє DefenseWorld.net

Такий висновок інтернет видання  зробило за підсумками візиту представників ДП «ДГЗІФ «Укрінмаш» та інших підприємств українського ОПК, частина з яких входить до державного концерну «Укроборонпром», до Ріо-де-Жанейро.

Під час візиту, що відбувся наприкінці минулого місяця, бразильській стороні презентували можливості українських суднобудівельників та підприємств оборонно-промислового комплексу, які можуть бути залучені до проекту створення корветів типу Tamandare.

Як зазначає DefenseWorld.net, представники ВМС Бразилії зазначили важливість участі виробників українського ОПК у цьому проекті. Компанія Укрінмаш та інші підприємства вітчизняної «оборонки» готуються до тендеру, який має відбутися на початку наступного року.

ВМС Бразілії оголосили про старт проекту будівництва чотирьох корветів типу Tamandare у травні 2017 та запросили до участі в ньому місцеві і іноземні суднобудівні компанії.

ІА «ОПК»

Поделиться публикацией