САНКЦІЇ США ПОСИЛЮЮТЬ ПЕРСПЕКТИВИ УКРАЇНИ В ІНДОНЕЗІЇ

Індонезія є важливим партнером ДК «Укроборонпром» і українська оборонна промисловість має серйозні напрацювання у низці сфер співробітництва. Наразі, Концерн отримав нові перспективи на ринку Південно-Східної Азії, з огляду на санкції США щодо покупців російського озброєння.

 

Про це повідомили на офіційному сайті держконцерну 6 листопада ц.р., посилаючись на заяву Генерального директора ДК «Укроборонпром» Павла Букіна.

 

«Індонезія є важливим партнером  ДК «Укроборонпром». Маємо серйозні напрацювання у низці сфер, що мають потенціал успішних двосторонніх проектів. Наші перспективи у регіоні Південно-Східної Азії, зокрема в Індонезії, істотно посилюються, з огляду на трансформацію цього ринку внаслідок чинника американських санкцій щодо покупців російських озброєнь. Вони передбачені чинним Законом США «Про протидію супротивникам США шляхом санкцій» (CAATSA)», – заявив Павло Букін.

 

Наразі Україна здатна задовольнити попит країн регіону на постачання окремих видів озброєнь, а також на обслуговування, ремонт і модернізацію наявної військової техніки.

«Ми готові запропонувати друзям з Індонезії спільні проекти в авіаційній, бронетанковій, суднобудівній галузях, у сфері високоточних озброєнь. Наш ОПК адаптований до ринку Індонезії та військових технологій, які там застосовуються.  Саме тому ДК «Укроборонпром» бере активну участь у авторитетній міжнародній виставці Indo Defence 2018, де заплановані важливі двосторонні переговори», – підкреслив Генеральний директор ДК «Укроборонпром».

 

Зазначимо, що 7 листопада у Джакарті стартує міжнародна виставка Indo Defence 2018 на якій ДК «Укроборонпром» продемонструє провідні розробки оборонних підприємств України. У ході виставки, яка триватиме до 10 листопада, українська делегація, яку очолює  директор Концерну Павло Букін, проведе ряд зустрічей із потенційними замовниками українського озброєння та іноземними постачальниками сучасних передових технологій, зокрема у сфері виробництва боєприпасів та електроніки.

 

На стенді Концерну буде представлено сучасне українське ракетне озброєння, броньована техніка, радіолокаційні станції, літаки, а також військово-морська техніка, яка була розроблена та виготовляється підприємствами ДК «Укроборонпром».

 

Виставка Indo Defence охоплює практично весь спектр озброєння і військової техніки, що застосовуються в сухопутних військах, військово-повітряних і військово-морських силах країн Південно-Східної Азії. Виставка користується підтримкою Міністерства оборони Індонезії та є міжнародним форумом, на якому провідні оборонні компаній світового рівня демонструють новітні технології та системи.

 

Поделиться публикацией