РОСІЙСЬКО-ОКУПАЦІЙНІ ВІЙСЬКА В ТЕМНУ ПОРУ ДОБИ ПРИХОВАНО ПЕРЕМІЩУЮТЬ НА НОВІ ПОЗИЦІЇ ОЗБРОЄННЯ

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російсько-окупаційні війська в темну пору доби приховано переміщують на нові позиції озброєння, яке підлягає відведенню від лінії розмежування.
Про це 21 листопада ц.р. повідомив під час брифінгу речник Міноборони Максим Праута, посилаючись на прес-служба Міністерства оборони на офіційному сайті.
При цьому у залишених окопах противник розміщує несправну техніку, евакуацію якої намагатиметься видати за виконання домовленостей щодо її відведення. повідомив під час брифінгу речник Міноборони Максим Праута, передає прес-служба Міністерства оборони на офіційному сайті.

Зазначається також, що, аби приховати ці «махінації», російське командування обмежило допуск представників ЗМІ до лінії розмежування під виглядом загрози обстрілів підрозділами Об’єднаних сил.

«Зросла інтенсивність тренувань з управління вогнем артилерійських розрахунків підрозділів, розташованих поблизу ділянок розведення сторін. Крім того, у темну пору доби приховано переміщується на нові позиції озброєння, яке підлягає відведенню від лінії розмежування. При цьому у залишених окопах противник розміщує несправну техніку, евакуацію якої намагатиметься видати за виконання домовленостей щодо її відведення», — повідомив речник.

Поделиться публикацией