РОСІЙСЬКЕ ВІЙСЬКОВЕ УГРУПУВАННЯ НА ЗАХІДНОМУ НАПРЯМКУ ПОСИЛЕНЕ НОВОЮ БОЙОВОЮ ТЕХНІКОЮ

Західний військовий округ (ЗВО) отримав в цьому році 10 нових літаків, три нових вертольота, 90 одиниць бронетехніки, включаючи більше 40 модернізованих танків Т-72Б3М, повідомили в прес-службі округу.

Про це 19 листопада ц.р. повідомив портал «Военно-политическое обозрение».

«В рамках держоборонзамовлення у війська надійшли 10 нових літаків, шість з яких — багатоцільові винищувачі покоління« 4 ++ » Су-35″, — йдеться в повідомленні прес-служби.

Армійська авіація ЗВО отримала 2 навчально-бойових вертольоти Мі-28УБ, військово-транспортний полк — найбільший в світі транспортний вертоліт Мі-26.

«Ведеться активна робота з модернізації авіаційної техніки, що знаходиться на оснащенні військ округу. Протягом цього року з підприємств після глибокої модернізації в з’єднання і частини повернулися три військово-транспортні літаки Ан-26 і тактичний розвідувальний літак Су-24МР », — йдеться в повідомленні.

«У бойові підрозділи з’єднань та військових частин округу в цьому році поступили 90 одиниць нових і модернізованих машин: більше 35 бойових машин піхоти БМП-2М з удосконаленим комплексом управління вогнем і понад 40 основних танків Т-72Б3М з поліпшеними бойовими характеристиками», — повідомляє прес -служба ЗВО.

Військові РФ повідомили, що округ також отримав 10 бойових машин піхоти БМП-3 і бронетранспортерів БТР-80.

Частка сучасних зразків озброєння і військової техніки в ЗВО досягла 62,9%, сказали в прес-службі. Росія зайняла перше місце в світі за кількістю танків, бойових машин піхоти і реактивних систем залпового вогню, повідомив у вересні 2017 року заступник міністра оборони РФ Дмитро Булгаков.

Війська Західного військового округу дислоковані на території 26 суб’єктів центральної і північно-західній частині РФ. Бойовий склад округу включає дві загальновійськові, одну танкову армії, об’єднання ВПС і ППО, Балтійський флот, з’єднання, військові частини та організації всебічного забезпечення. Штаб округу дислокується в Санкт-Петербурзі.

Поделиться публикацией