ПІДТВЕРДЖЕНО ПІДПИСАННЯ КОНТРАКТУ МОУ НА ПОСТАЧАННЯ 75 ОДИНИЦЬ НОВИХ БРОНЕТРАНСПОРТЕРІВ

Керівництво Дивізіону бронетанкової техніки ДК «Укроборонпром» офіційно підтвердило підписання контракту з Міністерством оборони України на постачання 75 одиниць нових бронетранспортерів.

Про це 17 березня ц.р. повідомив Defense Express, посилаючись на директора Дивізіону Євгена Анфалова  в інтерв’ю SecurityTalks.

«Зараз вже підписаний контракт на постачання 75 БТР-4. В нас є завдання по цьому року», — повідомив він.

При цьому він зауважив, що таке велике замовлення (без вказання конкретних термінів виконання) ДП «Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О. О. Морозова» самотужки виконати не зможе, тому до роботи будуть залучені й інші бронетанкові заводи Концерну та привітні підприємства.

«Звісно, що такий об’єм тільки підприємство ХКБМ, яке є головним виконавцем, не може виконати. Ми плануємо долучити, зараз робота така ведеться, (це замовлення) будуть виконувати й «Житомирський бронетанковий завод» і «Київський бронетанковий завод» в частині зварювання корпусів та бойових модулів. Також залучаємо й «Лозівський ковальсько-механічний завод», — відзначив представник Концерну.

«Тобто ми розуміємо які завдання перед нами стоять та докладаємо всі зусилля, щоб виконати їх строк», — наголосив Євген Анфалов.

Поделиться публикацией