ПІДПРИЄМСТВА УКРОБОРОНПРОМУ МОЖУТЬ УКЛАСТИ КОНТРАКТІВ ЩЕ НА 6,5 млрд. грн — Ю.ГУСЄВ

До кінця 2020 р очікується укладення чергових державних контрактів підприємств «Укроборонпрому» з Міністерством оборони на 6,5 млрд грн. з термінами виконання в наступному році.

У цьому році підприємства «Укроборонпрому» не зірвали виконання жодного контракту з державними замовниками. Кожен п’ятий контракт — 55 з 277 — виконується з випередженням графіка.

Цю інформацію оприлюднив 21 грудня генеральний директор Концерну Юрій Гусєв під час прес-конференції «Укроборонпром: підсумки 2020 та плани на 2021 рік”.

У той же час, зазначив Ю.Гусев незважаючи на величезний потенціал, доля підприємств концерну в загальному обсязі держоборонзамовлення постійно скорочувалася протягом всіх років війни. «У концерні сподіваються, що в 2021 році ця ситуація зміниться на краще. Підприємства «Укроборонпрому» вже продемонстрували всім державним замовникам свої споможності і готові щорічно виробляти продукції на більш ніж 44 млрд. грн», — відзначив він.

У 2020 року обсяги виробництва підприємств «Укроборонпрому», за попередніми даними, складуть 102,2% проти 2019 р. у грошовому еквіваленті зростання становитиме 662,5 млн грн. Загальний обсяг виробництва – 30,2 млрд грн.

Поделиться публикацией