ПОЛЬСЬКИЙ СУДОВИЙ ВИКОНАВЕЦЬ ПЕРЕКАЗАВ «УКРСПЕЦЕКСПОРТУ» ПОНАД 400 ТИС. ЗЛОТИХ, СТЯГНУТИХ З БОРЖНИКА ЗА НЕВИКОНАНИЙ РЕМОНТ БМП-1

Польський судовий виконавець переказав ДК «Укрспецекспорт» 416 тис. злотих, стягнутих з боржника – компанії «WTORPLAST S.A.», — за невиконаний ремонт БМП-1, крім того, здійснено арешт майна означеної компанії.

Про це «ОПК» повідомили в ДК «Укрспецекспорт», додавши, що фахівцями держкомпанії здійснено успішну операцію із повернення бронетехніки ЗСУ.

Під час прес-конференції 8 жовтня гендиректор «Укрспецекспорту» Вадим Ноздря повідомив, що вилучені через суд у польського постачальника БМП-1 уже в Україні.

«На цей момент відбувається дефектація БМП-1 на Житомирському бронетанковому заводі. 26 БМП прибули в Україну двома партіями — 12 та 14 одиниць. За місяць вони можуть бути передані Збройним Силам України», — зазначив керівник держкомпанії.

Як повідомляв «ОПК», в серпні ц.р. ДК «Укрспецекспорт» через суд примусово вилучив у приватної польської компанії 26 БМП-1 для ЗСУ, які мали поставити за контрактом ще у 2018 році.

Поделиться публикацией