НЕОБХІДНО ПРИСКОРИТИ ПРОЦЕС УКЛАДАННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ КОНТРАКТІВ І ВИКОНАННЯ ДОЗ-2021 – О. УРУСЬКИЙ

7 вересня у Мінстратегпромі пройшла нарада щодо стану виконання Державного оборонного замовлення (ДОЗ) у 2021 році, який наразі виконується на 69%, а також щодо планування оборонних закупівель на 2022-2024 роки.

Про це 7 вересня ц.р. повідомив портал Ukrainian military pages.

Згідно з доповідями всіх замовників, ДОЗ-2021 – виконується. Зараз відбувається пролонгація перехідних та укладення запланованих державних контрактів.

«На сьогодні із загального обсягу фінансування передбаченого державним оборонним замовленням на 2021 рік у розмірі 27,5 млрд грн, пролонговано перехідні та укладено нові державні контракти на суму майже 19 млрд грн. Вважаю, що цього недостатньо, адже вже минуло вісім місяців поточного року. Водночас відповідно до запевнень державних замовників, вже цього місяця буде укладена переважна більшість запланованих контрактів», – сказав міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський.

Він наголосив на необхідності прискорення процесу укладання запланованих контрактів і виконання ДОЗ-2021 з мінімальним внесенням змін. Висловив сподівання, що у жовтні під час проведення чергової наради з питання виконання ДОЗ-2021, ситуація зміниться кардинально.

Мінстратегпром вважає незадовільним виконання ДОЗ, водночас в Міноборони проблем не бачать

Поделиться публикацией