НА ЧОТИРЬОХ ПОЛІГОНАХ ПІВДЕННОГО ВІЙСЬКОВОГО ОКРУГУ РФ СТАРТУВАЛИ ДВОСТОРОННІ БАТАЛЬЙОННІ І ПОЛКОВІ ТАКТИЧНІ НАВЧАННЯ

Одночасно на чотирьох полігонах Південного військового округу стартували двосторонні батальйонні і полкові тактичні навчання, які триватимуть до 26 вересня.

Про це 21 вересня ц.р. повідомив портал «ВПК Новости».

«На полігонах Ростовської області Кузьмінський і Кадамовскій виконають навчально-бойові завдання мотострільці і танкісти частин 150-ї мотострілецької дивізії ЮВО», — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що механізований полк зі складу 42-ї мотострілецької дивізії зробить марш на полігон Альпійський, де візьме участь в двосторонньому командно-штабному навчанні з військовослужбовцями військової бази, дислокованої в Південній Осетії. Особовий склад військової бази виконає навчально-бойові завдання на своєму штатному полігоні Дзарцем.

«На полігоні Гвардієць в Чеченській Республіці також продовжиться двостороннє батальйонну тактичне навчання з батальйонними тактичними групами мотострілецького полку 42-ї мотострілецької дивізії і з’єднання берегової оборони 22-го армійського корпусу Чорноморського флоту. Крім того, у всіх об’єднаннях ЮВО пройдуть тактичні навчання з відпрацюванням нових елементів бойового порядку і способів тактичних дій «, — сказали в прес-службі.

У Криму на полігоні Опук відбудеться масштабна тренування мобільних тактичних груп, призначених для боротьби з безпілотними літальними апаратами.

Поделиться публикацией