НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА ДБР БУЛО ПОГОДЖЕНО КАНДИДАТУРУ ЗАСТУПНИКА ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА

Кілька тижнів тому на посаду директора Державного бюро розслідувань було погоджено кандидатуру заступника генерального прокурора Віктора Трепака,

Про це 3 грудня ц.р. повідомила «Українська правда» із посиланням на власні джерела.

 

«Наступним керівником Державного бюро розслідувань може стати заступник генерального прокурора Віктор Трепак. Джерела стверджують, що ще кілька тижнів тому на  посаду директора ДБР була погоджена кандидатура одного з нинішніх заступників Руслана Рябошапки Віктора Трепака», — йдеться у повідомленні.

 

Нині директором ДБР є Роман Труба, однак останнім часом крісло під ним хиталося в усі боки. Спочатку в мережу «злили» записи, нібито зроблені в кабінеті Романа Труби. З розмов випливає, що директор ДБР звітує перед Офісом президента про розслідування кримінальних проваджень, у яких фігурує Петро Порошенко та інші представники попередньої влади.

 

А потім НАБУ навідалося з обшуком до колишнього начальника Головного слідчого управління ГПУ Ігоря Щербини, колишнього начальника та кума Труби. Щербину підозрюють в отриманні $ 150 тисяч хабара, половину з яких він нібито отримав за закриття теруправлінням ДБР у Києві провадження щодо підприємства.

Поделиться публикацией