НАБУ ПРОВОДИТЬ ОБШУКИ В ОФІС «БОГДАН МОТОРС» У КИЄВІ

Представники Національного антикорупційного бюро 24 липня провели обшуки в офісі «Богдан Моторс» на Рибальському півострові в Києві.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на інформоване джерело.

«Обшуки відбуваються в рамках так званої справи Укрексімбанку», — сказав співрозмовник. Інше джерело повідомило, що обшуки відбуваються також і в банку.

У корпорації «Богдан Моторс» підтвердили факт проведення обшуків у київському офісі компанії, назвавши їх політично мотивованими та заявивши про повну необґрунтованість обвинувачення.

Як зазначили в корпорації, йдеться про реструктуризацію кредиту, яка була відкритою. «Ми неодноразово відкрито говорили про те, що кредит брався для будівництва заводів, але в умовах катастрофічного обвалу авторинку, фінансової кризи, девальвації гривні, відсутності держпідтримки та фінансування це призвело до того, що компанія була не в змозі обслуговувати кредит, і банк пішов назустріч», — заявив прес-секретар корпорації Сергій Красуля.

АТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» об’єднує виробничі активи одного з провідних українських автовиробників – корпорації «Богдан» (автобусно-тролейбусний завод у Луцьку і завод легкових авто в Черкасах).

2 липня ц.р. бронеавтомобіль «БАРС-8»,  розроблений українською автобудівною компанією «Богдан Моторс» відповідно до вимог Збройних сил України, після завершення дворічного циклу державних випробувань прийнятий на озброєння Збройних Сил України. «БАРС-8» став другою ББМ в Україні після бронеавтомобіля «Козак-2» (розробки та виробництва НВО «Практика»), яка пройшла весь цикл державних випробувань.

 

Поделиться публикацией