«МСЗ» ПОВЕРНЕ «УКРОБОРОНПРОМУ» КОШТИ ЗА ПОГАШЕННЯ БОРГІВ ІЗ ЗАРПЛАТНІ

Державне підприємство “Миколаївський суднобудівний завод” (МСЗ) має повернути 86,5 млн гривень, які йому виділив Державний концерн «Укроборонпром» для погашення боргів по заробітній платні робітникам.

Про це 29 липня ц.р. повідомив Український мілітарний портал, посилаючись на  Генерального директора заводу Валерія Калашникова.

Для повернення боргів МСЗ підписав з ДК «Укроборонпром» угоду про фінансову допомогу, яку підприємство зобов’язано повернути Концерну.

Саме за результатами цієї угоди 23 липня прес-служба Офісу президента України повідомила про погашення заробітної платні перед працівниками заводу.

“Ці гроші, 86,5 мільйонів, не впали до нас з нема, ці гроші завод в особі генерального директора, тобто мене, підписав угоду з «Укроборонпромом» про повернення фінансової допомоги, яку отримав та віддав всю. Ці кошти ми повинні повернути. Поки питання ще не вирішено, впродовж якого час, але, звичайно, маємо повернути. Потрібно їх заробити і повернути. З бюджету заводу”, – заявив Валерій Калашников.

Щодо термінів коли ці кошти мають бути повернуті наразі не відомо.

 

Раніше повідомлялося, що 23 липня Державний концерн «Укроборонпром» відзвітував про виконання доручення Президента у повному обсязі. За його інформацією, на рахунки державного підприємства «Миколаївський суднобудівний завод» для погашення заборгованості із заробітної плати було перераховано 54,8 млн грн. Крім того, було перераховано 31,7 млн грн для виплат компенсації за несвоєчасно виплачену заробітну плату, а також податків і зборів, пов’язаних із розрахунком за оплату праці.

 

Поделиться публикацией