КОНТРАКТ НА ТРИ ЛІТАКИ АН-178 БУДЕ ПІДПИСАНИЙ ДО КІНЦЯ ЦЬОГО РОКУ – Ю. ГУСЄВ

«Вже сьогодні я можу пообіцяти: контракт на три літаки Ан-178 буде підписаний до кінця цього року».

Про це 21 грудня заявив генеральний директор Укроборонпрому Юрій Гусєв, повідомляє портал Ukrainian military pages.  Таку заяву очільник Укроборонпрому зробив під час візиту на ДП «Антонов».

“Завод «Антонов» – це флагман авіабудування. Підприємство, про яке мріють сотні країн світу і котре є надбанням величезного колективу, який тут працює. У нас багато викликів, пов’язаних з питаннями нацбезпеки та оборони, держоборонзамовлення, планування випуску військово-транспортних літаків на майбутні роки. Втім, вже сьогодні я можу пообіцяти: контракт на три літаки Ан-178 буде підписаний до кінця цього року. Протягом екскурсії виробничими приміщеннями заводу ми встигли провести переговори з Укрексімбанком та отримати запевнення, що це станеться у 2020-му році. Ми зробимо для цього все можливе, а якщо потрібно, і неможливе. Позаяк це питання на особливому контролі Президента України Володимира Зеленського

Видання особливо підкреслює, що Міністерство оборони вже узгоджує останні штрихи контракту з ДП «Антонов» щодо закупівлі літаків Ан-178, віцепрем’єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський повідомив, ще у вересні 2020 року.

 

Поделиться публикацией