МЕХАНІЗОВАНИЙ БАТАЛЬЙОН ОДНІЄЇ З БРИГАД ЗСУ ЗАХОПИВ ШІСТЬ НОВИХ РОСІЙСЬКИХ ТАНКІВ Т-80БВМ

Механізований батальйон однієї з бригад ЗСУ під Харковом, під час успішного та стрімкого бою з російськими окупантами, захопив шість нових російських танків Т-80БВМ зі складу 200-ї мотострілецької бригади ЗС РФ.

Про це Юрій Бутусов повідомив на своїй сторінці у Facebook  .

Журналіст розповів про боягузливу поведінку командира бригади окупантів та успішну операцію наших військових.

«Командує (200-ю мотострілецькою бригадою ЗС РФ — ред.) полковник Денис Курило. Але командувати йому залишилося недовго, на своєму ютуб-каналі я розкрию обставини його ганебної втечі та розгрому двох БТГР 200-ї бригади одним, наголошую, одним батальйоном ЗСУ на БМП-2 і з одним ПТРК Джавелін. Комбат цього батальйону своїми умілими діями у зустрічному бою заслужив звання Герой України. Танки господарський комбат всі забрав, і незабаром у складі нашого батальйону з’явиться позаштатна танкова рота на новітній російській техніці з мінімальним пробігом. Танк прожерливий на паливо, але наші воїни захопили ще й паливозаправник», — написав Бутусов.

Захоплена техніка виявилася добре оснащеною і тепер воюватиме на українській стороні.

«Танки озброєні новітніми російськими підкаліберними й керованими снарядами, дуже приємно буде застосовувати це по залишках тієї самої нещасливої 200-ї бригади… Слава українським героям, які назавжди знищили міф про величну російську армію і розігнали цю армію по кущах відібравши не протібне цим зайцям озброєння. Тепер Т-80БВМ буде в руках справжніх левів», — підсумував Бутусов.

Поделиться публикацией