КЛЮЧОВІ АКЦЕНТИ У РОБОТІ КОМПАНІЇ «ІНФОКОМ ЛТД» — СТВОРЕННЯ РОБОТІВ ПОДВІЙНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ (ВІДЕО)

Робототехніка на полі бою вже стала звичним явищем в наш час. Крім того, що це – ще  більш сучасніша та ефективніша зброя, яка керується дистанційно, то ще така техніка здатна зберегти життя військовослужбовцям. Багато країн давно вже практикують таку політику ведення боя. Це – світовий тренд, де учасниками бойових дій є інноваційні технології, а не люди. Така техніка створюється провідними світовими фахівцями, спираючись на потужний науковий і технологічний потенціал.

Але й Україна намагається  не відставати від новітніх технологій. З початком російсько-української війни в державі з’явилося багато ентузіастів, що почали розвивати цю сферу діяльності. Однією з таких компаній є компанія «ІНФОКОМ ЛТД». А вироби даної компанії створені для оперативно-тактичних бойових дій, а також охорони і захисту периметра заданої території, виявлення і запобігання спробам несанкціонованого проникнення порушників на територію і т.д.

Директору Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння Валентину Бадраку в рамках проекту Security Talks вдалося розпитали генерального директора компанії «ІНФОКОМ ЛТД» Едуарда Троценка про майбутнє роботизованої техніки в Україні, майбутнє компанії, та нюанси сфери.

Е. Троценко розповів про мету компанії, а саме про створення роботизованих платформ подвійного призначення. Про важливість таких комплексів він поінформував в інтерв’ю  Security Talks.

 

 

 

 

 

 

Поделиться публикацией