КИЇВСЬКА МІСЬКА РАДА УХВАЛИЛА МІСЬКУ ПРОГРАМУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ

Зважаючи на продовження концентрації регулярних збройних формувань РФ, Київська міська рада ухвалила міську програму з організації військової служби, виконання військового обов’язку, мобілізаційної підготовки і територіальної оборони у місті Києві «Захисник Києва» на 2022–2024 роки.

Про це 20 січня ц.р. повідомив портал Арміяinform, посилаючись на повідомлення 112-ї окремої бригади територіальної оборони міста Києва.

Під час обговорення програми депутати запропонували ввести оперативне інформування в додатку «Київ Цифровий» про вторгнення ворога та про те, як можна записатись до підрозділів ТрО.

Також профільний заступник голови КМДА Андрій Крищенко анонсував створення центру підготовки сил муніципальної безпеки, де, зокрема, готуватимуть бійців тероборони.

За міську цільову програму «Захисник Києва» проголосувало 78 обранців киян.

Програма передбачає виділення більше ніж 110 млн гривень на підтримку територіальної оборони у столиці, облаштування місць постійної дислокації для підрозділів, створення умов для тренувань, допомогу в проведенні рекрутингової кампанії.

Як зазначається, метою програми є забезпечення можливості відмобілізації бригади впродовж 24 годин.

Поделиться публикацией