ЗСУ ПОЧАЛИ КОНТРАТАКУВАЛЬНІ ДІЇ, А ЦЕ ЗНАЧИТЬ,ЩО НАРАЗІ МОМЕНТ Є НАДВАЖЛИВОЮ ВІЙСЬКОВА ДОПОМОГА ЗАХОДУ

Українська армія розпочала активні контратакувальні дії на декількох напрямках південного фронту і саме у цей момент є надважливою військова допомога Заходу. Росіяни виснажені і мають великі проблеми з поповненням своїх підрозділів, що створює для ЗСУ чудову можливість повернути окуповані території.

Про це 30 серпня ц.р. повідомив портал DT,UA, посилаючись на думку бригадного генерала армії США у відставці Марка Арнольда в інтерв’ю 24 каналу.

На думку військового, західні союзники Києва в жодному разі не повинні допустити «заморожування» війни проти Росії, оскільки це дасть Путіну можливість вжити заходів з відновлення ресурсів армії і подальшого наступу на Україну.

«Російська армія виснажується, вони не можуть знайти достатньо добровольців для війни, і поки Путін не поставить всю економіку на військові рейки і не почне загальну мобілізацію, у нього нічого не вийде. Але якщо війна заморозиться і росіяни отримають перепочинок, то в період 6-12 місяців вони вдарять знову», — сказав Арнольд.

Він додав, що саме зараз США і НАТО повинні забезпечити Україну сучасною зброєю для боротьби з виснаженим противником. В іншому випадку, на думку генерала, союзники припустяться «величезної помилки».

Раніше Джон Кірбі заявив, що загроза повномасштабного контрнаступу ЗСУ на півдні вже вплинула на можливості росіян на полі бою.

Поделиться публикацией