ДК «УКРОБОРОНПРОМ» ДАВ 24 ГОДИНИ ДЛЯ З’ЯСУВАННЯ ДОСТОВІРНОСТІ ОПРИЛЮДНЕНОЇ У ЗМІ ІНФОРМАЦІЇ ЩОДО ЯКОСТІ ЗВАРЮВАННЯ КОРПУСІВ БТР-4Е

 

Державний концерн «Укроборонпром» дав Харківському конструкторському бюро з машинобудування імені O.O. Морозова та «Лозівському ковальсько-механічного заводу» 24 години для з’ясування достовірності оприлюдненої у ЗМІ інформації щодо якості зварювання корпусів БТР-4Е.

Про це 23 січня ц.р.  повідомляється на сайті держконцерну.

«Директор Харківського конструкторського бюро машинобудування ім. Морозова (ХКБМ) Яков Мормило отримав наказ терміново створити комісію і протягом доби провести верифікацію оприлюднених фотографій та інформації щодо стану корпусів для виготовлення БТР-4Е за контрактом з Міністерством оборони України», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що керівництво «Укроборонпрому» також запросило до Києва директора та власника «Лозівський ковальсько-механічний завод» (ЛКМЗ) з вимогою пояснити оприлюднену інформацію.

Крім того, безвідносно результатів перевірок Концерн пропонує Управлінню військових представництв МОУ повторно перевірити усі корпуси виробництва «Лозівський ковальсько-механічний завод», що перебувають на цей час у виробництві.

«У випадку виявлення браку або технологічних недоліків, державний концерн «Укроборонпром» буде вимагати від співвиконавця контракту виконати свої зобов’язання щодо якості продукції згідно з вимогами технічної документації у повному обсязі та за власний рахунок», — йдеться у повідомленні.

 

Поделиться публикацией