ГД ДК «УКРОБОРОНПРОМ» ПІДПИСАВ НАКАЗ ПРО СТАРТ КОРПОРАТИЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ КОНЦЕРНУ

Генеральний директор «Укроборонпрому» Юрій Гусєв підписав наказ про старт корпоратизації підприємств концерну.

Про це 21 грудня ц.р. повідомив Цензор.НЕТ із посиланням на «Укрінформ», наказ був підписаний в ході пресконференції «Укроборонпром: підсумки 2020 року і плани на 2021 рік», що відбулася 21 грудня.

«Сьогодні я хочу підписати історичний для нашого концерну наказ про корпоратизацію, про перетворення концерну в холдинги, в ефективні системи, які відкриють можливість і для залучення і для залучення фінансів, і для залучення нових технологій, і для впровадження ефективної прозорої системи корпоративного управління», — сказав Гусєв.

Він зазначив, що цей наказ передує розгляду у Верховній Раді законопроєкту №3822 про особливості реформування підприємств оборонно-промислового комплексу державної форми власності, який стане базою для трансформації і реформування концерну.

«Цим наказом ми запускаємо підготовку, яка буде тривати кілька місяців, протягом яких, ми очікуємо, що законопроєкт, який вже зареєстрований у Верховній Раді №3822, буде схвалений. І, таким чином, оборонно-промисловий комплекс в особі «Укроборонпрому» отримає довгоочікувану реформу», — наголосив Гусєв.

Поделиться публикацией