В ОДЕСІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ПРЕДСТАВНИКІВ КОМАНДУВАННЯ ВМС ЗСУ З ІНОЗЕМНИМИ ІНСТРУКТОРАМИ

В Одесі у вівторок відбулася зустріч представників командування Військово-Морських сил Збройних сил України з представниками штабу операції ORBITAL (Велика Британія) та представниками штабу операції UNIFER (Канада).

Про це 26 листопада ц.р. повідомила газета «День», посилаючись на  ВМС ЗСУ у Facebook.

«Ціль візиту — обговорення з представниками ВМС ЗС України критеріїв підготовки особового складу ВМС ЗС України, напрямів надання інструкторської допомоги групою інструкторів збройних сил Великої Британії та Канади», — йдеться в повідомленні.

Під час зустрічі сторони також обговорили основні напрями двостороннього співробітництва.

Візит триватиме п’ять днів і відбудеться у форматі брифінгів, показових занять, зустрічей, переговорів. Зокрема, представники ORBITAL і UNIFER відвідають військові частини Одеського та Миколаївського гарнізонів, де ознайомляться з методикою та специфікою підготовки майбутніх фахівців штурманської та навігаційної підготовки, а також оглянуть оновлену матеріальну базу навчальних центрів та установ національних ВМС. Крім того, під час візиту мають спланувати та узгодити курси підготовки у 2020 році за такими напрямами як водолазна підготовка та логістичне забезпечення.

 

Поделиться публикацией