В МИКОЛАЄВІ ВІДРЕМОНТУЮТЬ ЛІТАКИ БЕ-12 ВМСУ

Відповідно до оприлюднених результатів торгів щодо послуг з ремонту та продовження ресурсу двох літаків-амфібій Бе-12 морської авіаційної бригади ВМС ЗСУ на загальну суму 2 мільйони гривень, переможцем визнано ДП «Миколаївський авіаремонтний завод «НАРП».

Передає Національний Промисловий Портал, з посиланням на Український мілітарний портал.

Відповідно Протоколу про результати засідання тендерного комітету військової частини А1688 переможця визначили за переговорною процедурою у відповідності до вимог статті 7 Закону України «Про особливості здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони».

Згідно повідомлення про намір укласти договір, Миколаївський авіаремонтний завод «НАРП» повинен до 30 листопада 2018 року надати послуги з ремонту та оцінки технічного стану, перевірки елементів планеру, визначення можливості індивідуального продовження призначеного строку служби при виконанні контрольно-технічного обслуговування військових літаків Бе-12 ПЛ №0602004 та Бе-12 ПС №2602603.

Бе-12 «Чайка» – протичовновий літак-амфібія, за кодифікацією НАТО «Mail». Серійно виготовлявся на Таганрозькому авіаційному заводі з 1959 по 1973 роки. Загалом було виготовлено близько 140 одиниць.

Бе-12 має турбогвинтові двигуни АІ-20Д, виробництва компанії “Мотор Січ”.

На літаку-амфібії встановлений комплект цільового обладнання, що дозволяє вести пошук та боротьбу проти підводних човнів супротивника.

 

Поделиться публикацией