ВІЙСЬКОВІ ОТРИМАЛИ ПАРТІЮ САМОХІДНИХ АРТИЛЕРІЙСЬКИХ УСТАНОВОК ВІД ШЕПЕТІВСЬКОГО РЕМОНТНОГО ЗАВОДУ

Державне підприємство “Шепетівський ремонтний завод” у першому кварталі 2020 року передав ЗСУ 20 відремонтованих одиниць техніки, з них 16 122-мм САУ 2С1 “Гвоздика” та 4 152-мм САУ 2С3М “Акація”.

Про це 31 березня ц.р. повідомили в пресслужбі ДК “Укроборонпром”.

Днями завод передав Збройним Силам України чергову партію з 5 відремонтованих самохідних артилерійських установок 2С1 “Гвоздика”

Роботи були виконані за графіком відповідно до договору складеному у 2019 році.

За словами директора Шепетівського ремонтного заводу Олега Туринського, в умовах підприємство було змушено вийти на простій, але частина працівників, залучених у виконанні ДОЗ, вправно виконувала свою роботу із дотриманням безпекового режиму.

ДП “Шепетівський ремонтний завод” спеціалізується на ремонті ракетно-артилерійського озброєння, технічному обслуговуванні та ремонті базових шасі, а також виготовляє запасні частини, інструменти та приладдя для ракетно-артилерійського озброєння.

Нещодавно ми повідомляли про закупівлю нових двигунів ЯМЗ-238Н для встановлення на самохідні артилерійські установки САУ 2С1 “Гвоздика”.

Також на початку лютого 2020 року стало відомо про освоєння ПрАТ “Старокраматорський машинобудівний завод”, що знаходиться у Краматорську, виробництва стволів для 122 міліметрових артилерійських систем типу Д-30 та 2С1 “Гвоздика”.

Поделиться публикацией