ВІЙСЬКА РФ ТА БІЛОРУСІ РОЗПОЧАЛИ БОЙОВЕ ЗЛАГОДЖЕННЯ

Війська Східного військового округу та збройних сил Білорусі розпочали бойове злагодження на білоруських полігонах у рамках першого етапу перевірки сил реагування Союзної держави.

Про це 3 лютого ц.р. повідомив портал «Ноости ВПК», посилаючись на прес-службу Міноборони РФ.

Зазначається, що в ході бойового злагодження відпрацьовуються оборонні прийоми, а також способи боротьби з незаконними збройними формуваннями.

«Підрозділи Збройних Сил Російської Федерації спільно з підрозділами збройних сил Республіки Білорусь у єдиних бойових порядках відпрацьовують різні прийоми та способи бойових дій», — розповіли в оборонному відомстві.

Так з мотострілецькими підрозділами, екіпажами танків, бойових машин піхоти, артилерійськими розрахунками, розрахунками протитанкових керованих ракетних комплексів проводяться заняття з тактичної про вогневу підготовку, а також водінню бойових машин, уточнили в Міноборони.

Практичні заняття відбуваються на білоруських полігонах «Домановський», «Гозький», «Обуз-Ліснівський», «Брестський» та «Осиповичський».

Комплекс заходів щодо злагодження підрозділів триватиме до 10 лютого.

Другий етап перевірки відбудеться з 10 по 20 лютого. Сили Білорусії та Росії проведуть спільне вчення «Союзна рішучість – 2022», у рамках якого вони відпрацюють тактики запобігання та відображення зовнішньої агресії, а також протидії тероризму.

Поделиться публикацией