ЗСУ ВИГЛЯДАЮТЬ УЛАМКОМ РАДЯНСЬКОЇ АРМІЇ — ЕКСПЕРТ

ЗСУ виглядають уламком радянської армії, вважає політолог Андрій Золотарьов.

Як пише 19 квітня Главред, політолог розповів про розчарування військових в чинному президентові.

«Одна справа — виступати на парадах і активно використовувати в пропаганді мілітаристську риторику. Інша справа — коли люди на передньому краї на власній шкурі відчувають і бачать ці «успіхи»», — підкреслив він під час чату в Главреді.

Експерт вважає, що не дивлячись на окремі поліпшення, українська армія як і раніше виглядає уламком радянської армії.

«Так, в армії стало краще з харчуванням. Так, стало краще з екіпіровкою і обмундируванням. Але в цілому, в порівнянні з 2014-2015 роками, коли в армію прийшло дуже багато мотивованих людей, які хотіли будувати нову українську армію, все звелося до перевдягання в нову форму, а система залишилася колишньою. Причому сьогодні українська армія виглядає як погіршена копія радянської армії. І люди дають цьому свою оцінку «, — говорить політолог.

Золотарьов також розповів, що необхідно зробити для того, щоб підтримка чинного президента в армії була на більш високому рівні.

«Потрібно армії менше брехати і менше у неї красти. Тоді підтримка армією чинного президента буде на дещо іншому рівні», — резюмував експерт.

Нагадаємо, раніше ЦВК  інформувала, що бійці ЗСУ на Донбасі масово не проголосували за Порошенко на виборах президента у першому турі.

Поделиться публикацией