РНБО НЕ СТАЛА ДІЛЯНКОЮ, ДЕ ВИРОБЛЯЮТЬСЯ РІШЕННЯ ДЛЯ РЕФОРМУВАННЯ ЗСУ — ЗАСТУПНИК СЕКРЕТАРЯ РНБО

Невідомо, чи все зробив колишній секретар Ради національної безпеки і оборони для того, щоб ця структура стала ділянкою, де виробляються рішення для реформування Збройних сил України.

Такий сумнів висловив в інтерв’ю інформаційному агентству «Обороно-промисловий кур’єр» заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал Сергій Кривонос.

При цьому він додав, що в певний момент не було чіткої постановки завдань.

Але, співбесідник заявив, що апарат Ради національної безпеки і оборони, який працював на будь-якого секретаря, чітко і професійно виконував свої обов’язки.

«Люди, які працюють в РНБО мають чудовий досвід. Вони знають всі юридичні нюанси і якісно виконують свою роботу, але в певних моментах їх не чули, а секретар має чути своїх підлеглих, правильно їх організовувати», — наголосив генерал.

«В РНБО не всі військові, але два заступники секретаря військові, і ми розуміємо, що потрібно для наших силових компонентів, і це питання ми постійно обговорюємо та доказуємо. На жаль, не всі люди, які приходять в нашу систему розуміють для чого це. Коли в РБНО була величезна кількість радників, деякі не могли відрізнити БРТ від танка. Випуск військової продукції – це не випуск цвяхів», — підсумував С. Кривонос.

 

Поделиться публикацией