РОСІЙСЬКА ЕЛІТА РОЗГЛЯДАЄ МОЖЛИВІСТЬ ВІДСТОРОНЕННЯ ПУТІНА – ГУР МІНОБОРОНИ

Як варіанти розглядають отруєння, раптову хворобу та інші «прикрі випадковості»

У середовищі російської бізнесово-політичної еліти формується група впливових осіб, опозиційних до Володимира Путіна. Вони прагнуть якнайшвидше відсторонити його від влади і відновити економічні зв’язки із Заходом, зруйновані через війну в Україні.

Про це повідомили в Головному розвідувальному управлінні Міністерства оборони.

«Певна частина російської політичної еліти РФ розглядає наступником Путіна директора ФСБ Олександра Бортникова. Прикметно, що саме Бортников останнім часом потрапив у немилість російського диктатора. Офіційна причина опали – фатальні прорахунки у війні проти України», – зазначили розвідники. ФСБ була відповідальною за аналіз настроїв населення України та спроможність її армії.

«Відомо, що Бортников і деякі інші впливові представники російської еліти розглядають різні варіанти відсторонення Путіна від влади. Зокрема, не виключається отруєння, раптова хвороба або інша «випадковість». Не виключено, що саме з цими процесами пов’язаний нещодавній «злив» розташування чеченських підрозділів на півночі Києва», – підкреслили в Міноборони.

Зазначається, що інформація надійшла саме від російської сторони. Розвідники припустили, що так керівництво ФСБ намагається послабити вплив чеченського глави Кадирова. Також це може бути спробою завчасно налагодити взаємодію з українською владою, оминаючи нинішнє керівництво РФ.

Поделиться публикацией