ЄДИНА “ЗАЛІЗОБЕТОННА” ГАРАНТІЯ ПРОТИ РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ – ПОВННЕ ЧЛЕНСТВО УКРАЇНИ В НАТО — UTS

Вторгнення армії диктатора Путіна в Україну – лише перший етап масштабної агресії, кінцевою метою якої є якщо не знищення всієї Європи, то перерозподіл точно — пише у телеграм-каналі аналітична група Ukrane’s Technologies and Strategies. Російська пропаганда послідовно виставляє Україну і Захід в образі ворогів Росії, готуючи росіян до тривалої війни. Росія кинула виклик всьому Заходу: це глобальна цивілізаційна конфронтація, в рамках якої Путін не рахується з втратами і не встановлює часові рамки. Війна може тривати весь час, поки він при владі, і її кінцевою метою має бути крах західних інституцій, таких як ЄС та НАТО. НАТО, як ключова військова структура Заходу, має без зволікань реагувати на цю загрозу. Лише кардинальне посилення східного флангу Альянсу Україною здатне створити надійний барєр на шляху російської агресії.

США – ключова країна НАТО, позиція якої є показовою для всього Альянсу. В умовах повномасштабної агресії путінської Росії, внаслідок якої 18% території України опинилися під окупацією, перенесення бойових дій на територію країн НАТО вже не видається утопією. Колишній співробітник Ради національної безпеки США Пол Д.Міллер ще в 2016 році передбачив, що наступною після України ціллю РФ стануть країни Балтії. Путін і його оточення сприймають Захід як законну здобич Росії. Задля ослаблення НАТО та ЄС, Росія використовує напрацьовані зв’язки, симпатиків Росії серед політиків та бізнесменів Заходу, псевдомиротворчі організації, радикальні партії та рухи. Це класичний прояв гібридної агресії, яка є передумовою для наступного військового вторгнення.

Міжнародний злочинець Путін вже півтора року веде повномасштабну війну, за допомогою якої прагне окупувати Україну і виснажити наших західних союзників. Альянс має усвідомити, що того світу, який був до 24.02.2022 більше не існує – Путін стрімко масштабує виклики для Заходу, які можуть призвести до глобальної війни. Загрозу, яка надходить від Росії, набагато краще упередити, аніж потім воювати з російськими військами в європейських містах. Кремль використовує шантаж, в тому числі погрожуючи застосуванням ядерної зброї у випадку членства України в НАТО. Це блеф: прискорений вступ Фінляндії в НАТО довів, що Росія не здатна піти на такий карколомний крок як, застосування ЯЗ. США, як лідер демократичного світу, має прийняти єдино вірне рішення щодо надання дієвих гарантій безпеки для України і її наступного входження в НАТО.

Поделиться публикацией