«УКРРАДІОПРОМ» ПРЕДСТАВИВ МАКЕТ НОВОГО БЕЗПІЛОТНИКА

На ХV Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека-2018 на стенді компанії «Укррадіопром» представлено макет безпілотника, який наразі проходить випробування. Про це 11 жовтня повідомив Military Navigator.

Прийняті компонувальні рішення забезпечують високі аеродинамічні характеристики, які підвищують вантажопідйомність БПЛА, дальність польоту, а також широкий діапазон швидкостей: від мінімальної у 45 км/год до максимальної в 165 км/год. Маса БПЛА без корисного навантаження становить 6,6 кг, час польоту – 3,5 год., висота польоту – 5 км, максимальний радіус дії – 220 км.

Безпілотник має систему автопілоту з подвійним ступенем дублювання. Коли ворожа система РЕБ виявляє пристрій, він переходить на автономну систему та працює завдяки власним датчикам.

Серед розробок компанії також представлена метеостанція, що визначає температуру, вологість, швидкість та направлення вітру та має вбудований GPS для орієнтування у просторі; автоматизована система для перевірки кабелів, що автоматично показує схему кабелю; комутатор живлення для використання на різній техніці.

Поделиться публикацией