«УКРОБОРОНПРОМ» ПРЕДСТАВЛЯЄ РОЗРОБКИ ВІТЧИЗНЯНОГО ОПК НА «KADEX-2018»

sypДержавний концерн «Укроборонпром» представляє найкращі сучасні розробки підприємств оборонно-промислового комплексу України на V Міжнародній виставці озброєння та військово-технічного майна «KADEX-2018», яка розпочала свою роботу сьогодні, 23 травня, у столиці Казахстану – Астані. Таку інформацію повідомляють на офіційному сайті держконцерну 23 травня ц.р.

Свою продукцію та послуги на виставці представляють ДК «Укрспецекспорт», ДП «Дослідно-проектний центр кораблебудування», ДП «Луцький ремонтний завод «МОТОР», ДП «Завод 410 цивільної авіації», ДП «Машинобудівна фірма «Артем», ДП «Антонов», ДП «Конотопський авіаремонтний завод «Авіакон», ДП «Одеський авіаційний завод» та приватні українські виробники військової техніки: ПрАТ «АвтоКрАЗ» і ТОВ НВП «Аеротехніка-МЛТ».

На українському стенді встановлено макети гусеничної пожежної машини «ГПМ-72», бронетранспортера «БТР-3Е1» з бойовим модулем «Штурм», ракетного артилерійського корабля «Каракал», корвета «Гайдук-К», десантно-штурмового катера «Кентавр» та бронекатера «Гюрза-М».

Крім того, у Астані українські компанії презентують перспективні проекти катерів та кораблів для потреб ВМС Казахстану, будівництво яких можливе на виробничих потужностях АТ «Уральський завод «Зеніт».

До уваги гостей та відвідувачів виставки також представлено розробки ДП «Антонов»: макети транспортного літака Ан-178 та пасажирського – Ан-148.

Протягом чотирьох днів українські делегати проведуть низку важливих зустрічей з керівництвом Міноборони і Збройних сил Республіки Казахстан та інших країн щодо перспектив співпраці у віськово-технічній сфері.

Як відомо, оборонна виставка «KADEX»проходить раз у два роки, починаючи з 2010-го. На ній передові виробники європейських та азійських країн презентують свої напрацювання у авіатехніці, космічних та IT-технологіях, системах та засобах протиповітряної оборони, бронетехніці тощо.

 

 

Поделиться публикацией